Oberta la convocatòria de candidats al Programa de beques doctorals Vicente López d'Eurecat

02 07 2018

El centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) ha llançat el programa “Vicente López” destinat al foment de la realització de tesis doctorals a les seves àrees industrial, digital i biotecnològica, amb la finalitat d’augmentar el coneixement científic en aquests àmbits i afavorir així la transferència tecnològica a la indústria.

La convocatòria, oberta fins el 2 de juliol, inclou una temàtica en turisme centrada en un recomanador adaptatiu i intel·ligent per a turistes. 

En total, oferirà per al 2018 un total de 17 contractes predoctorals a Eurecat, vinculats a la realització de tesis doctorals i amb dedicació a temps complet.

Els sol·licitants hauran d’estar en possessió d’un grau i d’un màster universitari i haver superat un mínim de 300 crèdits ECTS en el conjunt d’estudis universitaris oficials, dels quals almenys 60 han de ser de nivell de màster. També seran admeses les persones que estiguin matriculades d’un màster universitari oficial que els hi permeti accedir al doctorat el curs 2018/2019.

Tota la informació en aquest web

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Generalitat de Catalunya - Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional