Els professionals de la restauració de la Costa Daurada es formen en gastronomia xinesa

08 05 2018

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) amb la col·laboració de l’Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils organitza, pel dijous vinent, dia 10 de maig, la jornada gastronòmica ‘Cultura i tradició en la gastronomia xinesa’. La ponència està dirigida als professionals de l’hostaleria i la restauració de la província.

Amb aquesta jornada, la FEHT continua l'aposta per la formació constant al sector, per tal que els visitants de la destinació trobin novetats i més serveis. Així, Eduard Farriol, apunta que "hem de sorprendre i captivar a les persones que visiten la Costa Daurada, per això des de la FEHT, apostem perquè els nostres restauradors coneguin diferents tipus de cuina i que innovin en els menús i menjars que elaboren". A més, afegeix que "la cuina oriental té molt bona acceptació i està de moda".

El curs sobre ‘Cultura i tradició en la gastronomia xinesa’ es durà a terme a les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya al Campus URV de Vila-seca. Des de les 9 h i fins al migdia diferents especialistes en gastronomia xinesa impartiran ponències. Així, el programa complet de la jornada és:

· De 9.00 h a 9.30 h. Benvinguda i presentació
• De 10.00 h a 11.30 h. Tradició i gastronomia xinesa:
Peculiaritats i especialitats amb les diferents formes de cuinar
Actualitat dels models xinesos gastronòmics i costums a taula
• D'11.30 h a 12.00 h. Coffee Break
• De 12.00 h a 13.00 h. Relació dels beneficis de la cuina xinesa amb la salut.
• De 13.00 h a 14.00 h. Breu demostració d’una preparació de gastronomia xinesa.

En la realització i organització d’aquesta jornada hi col·laboren l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona. A més, hi col·laboren l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de
Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació de Càmpings de Tarragona Unique Camping Destination; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives Costa Daurada; l’Associació d’Hotels de Tarragona; la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT). 

Més informació i inscripcions trucant al telèfon 977 38 50 57 (Silvia Delgado) o bé al mail ahotels@costa-daurada.com

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional