El 12 de març se celebra la jornada 'Oportunitats per la restauració i pels productors locals en clau de turisme sostenible' a la seu del Parc Natural de Montsant

28 02 2018

El Parc Natural de Montsant i el Consell Comarcal del Priorat organitzen la jornada “Oportunitats per la restauració i pels productors locals en clau de turisme sostenible” que tindrà lloc el proper 12 de març a la seu del Parc Natural de Montsant (La Morera de Montsant).

 

La gastronomia és un actiu fonamental de qualsevol destinació turística i en un territori com el Priorat és reflex de la seva tradició agrícola i de la qualitat del seu paisatge. Aquests valors gastronòmics són també motor de desenvolupament econòmic i cal la seva valorització, promoció i comercialització d’acord amb els principis de la sostenibilitat i la conservació de l’entorn natural en el qual es produeixen, tot respectant les necessitats de la població local i afavorint el consum responsable.

 

La jornada es dirigeix als principals promotors de la gastronomia local: al sector de la restauració i a tots aquells productors locals que ofereixen visites (obradors, cellers...). L'organització vol animar aquest sector perquè es comprometi amb el turisme sostenible, partint de la metodologia participativa que ofereix la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat. Per això, han convidat a restaurants i productors acreditats amb la Carta perquè comparteixin les seves experiències i expliquin les oportunitats que ha significat aplicar millores de gestió en relació a l’entorn natural per oferir un millor servei als clients.

Cal confirmar assistència fent la inscripció via correu electrònic o telefònicament:

activitats.pnmonsant@gencat.cat / 977 827 310 (Montserrat Solà)

ebarcelo@priorat.cat / 977 830 119 (Elisa Barceló)

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Generalitat de Catalunya - Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional