Vuit càmpings de Tarragona, premiats com els millors d'Europa

15 01 2018

Vuit dels establiments que pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, han estat premiats amb les majors distincions del sector campista, que reconeixen els millors càmpings de tot Europa, després d’uns exigents processos d’inspecció i valoració dels organitzadors.

Els premis internacionals del sector campista s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Uns guardons que són atorgats per l’ANWB i també per la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), les associacions automobilístiques de referència a Holanda i Alemanya, que integren uns 21 milions de persones.

A la fira de Vakantiebeurs d’Utrecht, l’ANWB concedeix dos importants premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d’Espanya 2018 i el Camping Van Het Jaar 2018 (Càmpings de l’any 2018). Al primer han estat guardonats vuit càmpings de la Costa Daurada:

 • Càmping El Templo del Sol (l’Hospitalet de l’Infant)
 • Càmping Els Prats (Mont-roig del Camp)
 • Càmping Playa Montroig (Mont-roig del Camp)
 • Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp)
 • Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou)
 • Càmping Tamarit Park (Tamarit)
 • Càmping Stel (Roda de Barà)
 • Park Playa Barà (Roda de Barà)

Mentre que al segon, Camping Van Het Jaar 2018 (Càmpings de l’any 2018), el Càmping & Resort Sangulí Salou ha estat el guanyador de la Categoria a l'”Establiment amb les millors instal·lacions d’allotjament de lloguer”. Aquest premi l’escullen els usuaris després d’una selecció dels millors 40 càmpings de l’any per part d’un jurat especialitzat.

D’altra banda, l’ADAC, l’homònima de l’ANWB a Alemanya, ha atorgat l’ADAC Superplatz d’Espanya 2018 a diferents càmpings que destaquen per la seva qualitat i que han estat classificats i catalogats amb 5 estrelles, la màxima puntuació de l’ADAC. Els premiats de la Costa Daurada han estat:

 • Càmping El Templo del Sol (l’Hospitalet de l’Infant)
 • Càmping Els Prats (Mont-roig del Camp)
 • Càmping Playa Montroig (Mont-roig del Camp)
 • Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp)
 • Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou)
 • Càmping Tamarit Park (Tamarit)

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha mostrat el seu “orgull” per tots aquests premis rebuts “després de tots els esforços i inversions que fem constantment per innovar i millorar les nostres instal·lacions i serveis”. A més, afegeix que “és una motivació extra rebre aquests premis tan rellevants, però també una enorme responsabilitat de saber que els nostres campistes vénen als millors càmpings d’Europa i, per tant, busquen el millor del millor”.

Bona temporada per al sector

Aquests reconeixements consoliden la completa oferta campista de la província de Tarragona i la posicionen com a referent europeu únic al sud d’Europa. També posen de manifest, un cop més, la important tasca que desenvolupen Càmpings Tarragona i la FEHT, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, per promocionar i donar suport als càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre que tanquen una temporada molt satisfactòria, amb una xifra rècord de més de 8,7 milions de pernoctacions, un 4% més que el 2016.

Joan Antón, assegura que “estem molt satisfets amb els resultats de l’any 2017, però ara ja toca concentrar-se en la nova temporada i amb tots els reptes que tindrem, com per exemple, fidelitzar els campistes i seguir amb la modernització de les nostres instal·lacions amb inversions importants”.

Més informació

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional