Celebrat el VII Fòrum REDINTUR a Vila-seca

16 11 2017

 La Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca acull avui la celebració del VII Fòrum REDINTUR, la xarxa d’universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en l’àmbit del Turisme.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel-lo i el president de REDINTUR, Antonio Guevara. L’alcalde Josep Poblet ha destacat que el turisme “ens aporta estabilitat, modernització de les infraestructures i protecció del patrimoni” a la vegada que ha afirmat que “aquestes trobades engrandeixen el treball que cadascú fa des dels seus llocs”. En aquesta línia, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, ha explicat que la “investigació a les universitats ha d’aportar benestar a les persones, progrés social i econòmic i desenvolupament al territori”.

En acabar la inauguració del Fòrum REDINTUR, s’ha donat pas a la taula rodona que ha encetat el regidor d’Universitat, Cultura i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, Pere Segura, que tractava sobre “Vila-seca, l’èxit de la reformulació del model turístic amb visió de futur”. En acabar, Francesc Bueno, cap de promoció de la Costa Daurada, ha impartit la conferència “Plans estratègics de la Costa Daurada”. La taula ha estat moderada per Salvador Anton Clavé, director científic del PCT de Turisme i Oci de Catalunya. 

Seguidament a la taula rodona, s’han presentat els 8 treballs fi de màster seleccionats per la Comissió Avaluadora de REDINTUR, dels quals dos han estat guardonats amb la “Distinció Extraordinària”.

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional