L'Associació d'Apartaments Turístics i Go On Training organitzen una jornada sobre Instagram amb Instagramers Catalonia

28 09 2017

L'Associació d'Apartaments Turístics de Costa Daurada i Terres de l'Ebre juntament amb Go On Training organitzen, per al proper 19 d'octubre, una jornada sobre la xarxa social Instagram, la xarxa social del moment.

Segons els organitzadors, Instagram compta amb més de 200 milions d'usuaris a tot el món i, segons els experts en Màrqueting Digital, es tracta de la millor xarxa per a la comunicació de les petites i mitjanes empreses, per sobre de Facebook i Twitter, donat que permet una gran interacció amb el públic i té un gran abast als mitjans.

A la jornada es comptarà com a docents amb els gestors dels comptes Igers Tarragona i Igers Catalonia, que ja han aconseguit més de 50.000 seguidors als seus perfils.

Un curs on on hi haurà l'oportunitat d'introduir-se en el univers Instagram i valorar la millor estratègia per al posicionament d'empreses i institucions en aquesta xarxa.

La jornada tindrà lloc el 19 d'Octubre al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya a Vila Seca, en horari de 9:30h a 14:00h.

Més informació aquí

PCT - Parc Científic i Tecnològic Turisme i Oci

PCT - Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/ Joanot Martorell, 15; 43480 Vila-seca (Tarragona)
T +34 977 394 871
F +34 977 395 502
info@pct-turisme.cat

Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament Regional